Wannagame Friends

Wij worden geholpen door de Wannagame Friends. En niet alleen financieel, trouwens. Ook in woord, en in daad, en in plezier, en in inzet, en in hulpvaardigheid, en...

De vrienden van Wannagame... waar zouden we toch zijn zonder hen? Je herkent ze zo. Het zijn de spelers met een smiley voor hun nick. En een grijns op hun gezicht... :-)

Ze vormen een merkwaardig gezelschap. Ze betalen vrijwillig een eenmalige bijdrage van minimaal 10 Euro en zijn daarmee eigenlijk de enige gebruikers voor wie Wannagame NIET gratis is.

Waarom doen ze dat toch?

Misschien gewoon omdat ze ons graag helpen om Wannagame in stand te houden. Of misschien omdat hun vrienden hier vaak te vinden zijn. Of omdat hun hart naast hun portemonnee woont. Of omdat... nee, sorry, we weten het niet. Vraag het ze anders zelf eens.

Maar één ding is zeker: we zijn ontzettend blij met onze friends. En we doen graag iets terug!

 • Friends hebben een smiley voor hun naam.
 • Friends kunnen een eigen clan starten (niet-friends kunnen alleen bestaande clans joinen).
 • Friends hebben een eigen forum.
 • En friends hebben nog een paar andere streepjes voor:
     - ze worden betrokken bij nieuwe projecten,
     - ze worden om hun mening gevraagd,
     - ze mogen nieuwe produkten testen,
     - etc.

  Als je hier ook iets voor voelt, , dan vertellen we je graag hoe en wat.

  Even voor de duidelijkheid: de kans dat we op deze manier meer geld ophalen dan wat Wannagame ons kost, is niet bijzonder groot. Maar in het onwaarschijnlijke geval dat we er toch geld aan overhouden, zeggen we je graag toe dat we dat echt alleen maar zullen besteden aan het verbeteren van Wannagame. Het is dus belangrijk dat er zoveel mogelijk mensen meedoen: maak iedereen die je kent enthousiast en laten we met zijn allen de hele wereld laten zien hoe het poldermodel ECHT werkt!

  Axecrazy en Yep